След дълга почивка, Никол Шерцингер се завърна към работните си ангажименти, които този път включват участието й като жури в "Австралия търси талант". Изпълнителката има опит в подобни формати и сякаш телевизията все повече я влече. А покрай изявите й на малкия екран зачестяват и интервютата й.

В последното, което даде за австралийското издание Who, Шерцингер говори за начина, по който изглежда, и за този, по който се възприема днес.

Наскоро Никол навърши 41 години и полага все по-големи усилия, за да бъде във форма. Въпреки усилените тренировки, тя не може да се откаже от въглехидратите и любимите си сладки изкушения.

А най-важното, което е научила през годините, е да обича тялото си такова, каквото е. И че невинаги качването на няколко килограма е нещо лошо.

Ако днес можеше да даде съвет на по-младото си "аз", то той бил да бъде по-мила със себе си, не толкова осъдителна и взискателна.

Преди години например винаги е искала повече от фигурата си, а днес се възхищава на начина, по който е изглеждала тогава. Затова сега е обърнала гръб на стриктните диети и държи не по-малко на това да е щастлива, а не просто слаба.

Никол Шерцингер, Австралия и поредното пътуване на певицата

Ново предизвикателство за Никол Шерцингер

Къде и какво прави певицата

Намирането на баланса, достатъчното количество сън и вода, както и редовните тренировки днес са достатъчни за Никол, за да се чувства добре в кожата си.