Невинаги децата на известните искат да бъдат под блясъка на прожекторите, като своите родители. Такава е и дъщерята на Том Круз и Никол Кидман – Изабела Джейн Круз.

Децата на известните, които вече са по-известни от родителите си

Децата на известните, които вече са по-известни от родителите си

Нищо лично, мамо/тате

Може би затова, когато Бела (както всички я наричат) пусна своя снимката в Instagram, всички заговориха за нея.

Става въпрос за селфи, на което Бела е вдигнала поглед, докато се снима пред огледало. Тя е с черна шапка и е ползвала филтър за блясък от популярно приложение. „Всичко, което блести, е злато. О, чакай, това е просто още един филтър в Instagram“, пише 27-годишната Бела.

View this post on Instagram

on

Тя винаги е предпочитала по-спокоен живот извън светлините на прожекторите, пише People. Изключение прави само времето, когато се вдигна шум покрай брака ѝ с Макс Паркър през 2015 г. Бела е художник, работи и твори в Лондон. През февруари 2018 г. стартира собствена линия дрехи BKC (Bella Kidman Cruise). 

View this post on Instagram

on

Профила си в Instagram Бела ползва най-вече за творбите си. Затова и сега всички бяха изненадани от нейното селфи. Сред различни платнени торби, картини и кейсове за телефони, изрисувани по нейна идея, рядко могат да се видят нейни снимки. 

View this post on Instagram

on

Бела и по-малкият й брат Конър (25 г.) са осиновени деца на Том Круз и Никол Кидман. След развода на звездите през 2001 г., децата, които изповядват сциентология като баща си, избират да останат при Том Круз. Никол неведнъж е споделяла, че именно сциентологията е разрушила брака ѝ и я е отделила от децата ѝ.

Том Круз, Никол Кидман, Конър Круз и една семейна разправия

Какво забрани Том Круз на Никол Кидман

Нов семеен скандал на хоризонта

В момента 53-годишната актриса е омъжена за музиканта Кийт Ърбан, с когото имат две дъщери. Том Круз също има дъщеря - Сури Круз, от брака си с актрисата Кейти Холмс.