Никол Кидман е от онези актриси, които ни карат винаги да затаим дъх, докато ги гледаме. Независимо дали става въпрос за участието ѝ в филм, или за появата ѝ на някое бляскаво събитие, тя винаги ни очарова и с актьорската си игра, и с начина по който изглежда. От една страна, защото е ужасно талантлива, а от друга - защото е много красива и с безупречен вкус.

Никол Кидман, Кийт Ърбън, бракът им колко близки са двамата

Любовната формула на Никол Кидман и Кийт Ърбън

Толкова е просто

И казваме това не само защото сме пристрастни, понеже ѝ симпатизираме, а и защото е безспорен факт, че тя е една от най-успешните и популярни актриси в Холивуд.

Оказва се обаче, че въпреки огромният ѝ успех като актриса, Никол Кидман така и не завършва гимназия. Както разкрива самата тя в интервю за австралийското радио KIIS FM, е учила само до 11-и клас.

Признанието на актрисата идва, след като водещият  Кайл Сандиландс разсъждава върху това колко трудно е да си актьор и да запомняш толкова много реплики. Той разказва, че не би могъл да се справи с тази задача, защото така и не завършва средното си образование.

"Не съм завършила 11-и клас и някак си стигнах дотук. Разрешено ли е да го кажа", признава тогава актрисата.

Снимка 562676

Източник: GettyImages

Тя продължава с разкритията си, като споделя, че и съпругът ѝ Кийт Ърбън, който е световноизвестен и толкова успешен музикант, също не се е дипломирал в гимназията.

До думите на Никол Кидман, Кийт май не е завършил дори десетата година от образованието си, пишат от Daily Mail.

По всичко личи, че известната максима учи, за да сполучиш, не е валидна при актрисата, която макар да не е била от най-прилежните ученички, успява да постигне световна известност.

Никол Кидман, интервюто за DuJour и какво разкрива актрисата за ролята си в Being The Ricardos

Порокът, към който се е върнала Никол Кидман заради роля

Явно е било нужно

Никол Кидман учи в гимназия North Sydney в Сидни, Австралия, където всъщност се запознава с близката си и до днес приятелка Наоми Уотс.