Това колко последователи имаш в Instagram се превърна във вездесъщото мерило за популярност. Въобще няма да припомняме историята за Кайли Дженър и яйцето, ами ще обърнем внимание на нещо доста по-приятно и секси: най-популярните мъже модели в социалната мрежа.

Камерън Далас

Със своите 21 милиона последователи, той е абсолютен рекордьор сред колегите си. Пробивът за Камерън идва през 2016 г, когато става рекламно лице на Calvin Klein.

Трудно отлепяме очи от горната снимка, но решихме да видим и долното видео - защото освен модел, 24-годишният Кам е и певец. Последователите на музикалната му Facebook страница са направо скромни спрямо тези в Instagram - 3.7 милиона.

Лъки Блу Смит

Лъки Блу - прекрасно романтично име за този синеок хубавец с 3.2 милиона последователи. Модел е от 10-годишен, като последните му попадения са ревютата на Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Balmain и Calvin Klein. Отличава се от останалите в класацията ни с това, че голяма част от снимките в профила му са на малката му дъщеричка.

Пиетро Босели - сексапилният учител, който подлуди Instagram

Сексапилен учител подлуди Instagram

Настоящият модел с милиони последователи

Пиетро Босели

Пиетро е стар наш познайник и тайният ни фаворит в тази статия. Сексапилният учител по математика и настоящ модел има 2.7 милиона последователи в Instagram и се старае редовно да ни радва с нови снимки.

Нийлс Висър

Връщаме се в САЩ, където Нийлс се радва на 2.6 милиона последователи. Първото му ревю е с пролетно-лятната колекция на Dolce & Gabbana през 2017 г. Тоест - тепърва предстои да чуваме (или по-скоро да се оглеждаме) за него.

Джон Кортахарена

Ветеранът в нашата класация може да има "скромните" 2.1 милиона последователи, но пък притежава класата на горните четирима наведнъж. Дебютирал в модата през далечната 2004 г., днес 33-годишният испанец може да се похвали със солидно портфолио от модни кампании и ревюта, както и стабилна филмова кариера - последното му участие е в сериала на Netflix - High Seas.