Вторият сезон на "Ергенът" вече започна и точно както в първия, и сега още на старта една от дамите трябваше да се раздели с предаването.

"Ергенът", Евгени Генчев и какво да очакваме от втори сезон на риалитито на bTV

Всичко, което знаем за втори сезон на "Ергенът"

Часове преди премиерата

Оттук нататък на Евгени Генчев ще му става все по-трудно в решенията, които взима, но то това си е част от играта. И тази година водещ на предаването ще бъде Наум Шопов, който пусна специално видео в канала си в YouTube, в което отговаря на въпроси, свързани с "Ергенът", зададени му от негови последователи.

Така разбираме, че дори да не е водещ на предаването, той би го гледал - според него много малко хора у нас не го следят. Но дори и да не иска да го гледа, неговата половинка Теа Минкова е щяла. 

Разбира се, фактите за розата и речите, които чувахме от него през първия сезон, ще са налице и през втори. Е, не ги подготвя той - това е нещо, което самият Наум признава, а го правят сценаристите на предаването. От видеото му разбираме още, че през първия сезон на "Ергенът" Теа е изградила традицията да се събира с приятелки, за да гледат заедно поне един от седмичните епизоди и да си коментират.

Наум казва, че за втория се е чувствал много по-уверен в ролята си на водещ, защото е знаел какво точно трябва да прави. Като например, че по време на снимките е водил разговори с Евгени, така че да му помогне да направи правилния избор. Актьорът смята, че с него се е сближил по-бързо и много повече по време на самото предаване, отколкото с Виктор от първи сезон.

Наум Шопов пояснява още, че двата сезона на предаването не са снимани на едно и също място в Турция.

Докато снимките на първия са протекли във Фетие, то тези на настоящия са в Бодрум. И точно както в предния път и сега участничките в "Ергенът" са без достъп до телефон и интернет, за да са напълно изолирани от външния свят. А на въпросът, който вълнува всички зрители: "Има ли нагласени скандали в предаването?", Наум Шопов отговаря, че няма.

Според него и Теа конфронтациите са напълно неизбежни, когато на едно място, изолирани от света, са събрани 25 жени. А и водещият твърди, че не скандалите са в основата на предаването, а любовта. Наум издава също, че Виктор е бил в Бодрум по време на част от снимките, загатвайки, че той все пак ще има някакво участие и във втория сезон.