Наоми Кембъл е Черната перла на модния свят, едно от най-емблематичните му имена. На 22 май тя ще навърши 50 години и преди юбилея тя споделя своите размишления за кариерата си, продължила три десетилетия, и за нейния логичен край.

Красавицата не спира да крачи уверено по модния подиум и интересът към нея е все така голям. Затова тя предпочита да не говори за "пенсиониране", а и никак не харесва тази дума, даже сериозно я вбесява. "Ако вече не искам да го правя, просто ще спра", заявява Кембъл.

Тя успокоява всички свои фенове, че този момент е далеч, защото все още се чувства много активна. А и няма как да отречем, че на 49 изглежда толкова добре, колкото и двойно по-младите си колежки.

На прага на 50-те Кембъл е категорична, че след като пандемията премине, ще предприеме сериозни промени. Те са свързани с "опростяване" на живота й, както самата тя се изрази. 

И докато моделът явно ще се откаже от някои свои занимания или ще намери по-лесен начин да изпълнява всичките си задължения, навиците й по отношение на хигиената ще продължат да бъдат все така педантични за мнозина, пише Daily Mail.

Наоми Кембъл, Джо Холдър и тренировките й вкъщи по време на коронавирус

Какво прави Наоми Кембъл по време на карантина

Моделът се грижи за физическата си форма

Кембъл призна наскоро в свое интервю, че не излиза от дома си, без да е казала молитва и да си е взела душ. А мерките за сигурност и манията й от микроби и зараза стана пословична, затова няма нужда да споменаваме, че винаги поддържа най-високо ниво на защита от заразяване.