Наоми Кембъл никога не е крила, че колкото й е дала нейната кариера като модел, толкова й е и взела. В последното си интервю тя призна, че именно заради непрестанните пътувания и ангажименти така и не е могла да намери своята сродна душа.

Наоми Кембъл, кариерата, любовта и жертвата, която е направила

Жертвата, която Наоми избра да направи

Съжалява ли за избора си

Въпреки че прехвърли 50-те, Кембъл няма намерение да се пенсионира. В последните месеци обаче доста е забавила темпото и има сериозно оправдание за това - стана майка за пръв път. А покрай това важно събитие в живота й е решила да обърне повече внимание и на себе си и своето здраве - за да има повече време с дъщеря си.

Преди дни моделът публикува в профила си в Instagram снимки по бански, които са поредното потвърждение за перфектната форма, в която се намира. Но друго е по-интересното в случая.

От публикацията разбираме, че тя се е подложила на специална програма за възстановяване и регенерация. Фокусът е върху това, което се случва вътре в тялото, защото то неизменно оказва влияние върху начина, по който изглеждаш.

Кембъл не крие, че е имала "отчаяна нужда" да се погрижи за себе си, а специалистите са й казали, че стомахът е вторият мозък. Затова и върху него е акцентът на детокс програмата й, с която иска да рестартира метаболизма си.

Наоми Кембъл и първите снимки с бебето ѝ из улиците на Ню Йорк

Първите снимки на Наоми Кембъл с бебето

Заснеха топмодела да разхожда дъщеря си из улиците на Ню Йорк

Наоми ни напомня, че здравето е най-голямото богатство и трябва час по-скоро да се погрижим за него, особено ако усещаме нужда - като нея. Независимо дали ще се отдадем на специална оздравителна програма, или ще намерим своя начин да го направим у дома, съветът й със сигурност си струва да бъде чут.