През месец май, дни преди да навърши 51 години, Наоми Кембъл съобщи, че е станала майка за пръв път. Впоследствие се потвърдиха твърденията, че момиченцето й се е появило на бял свят чрез сурогатна майка. И супермоделът най-сетне успя да сбъдне мечтата си, макар и доста късно според нечии разбирания.

Наоми Кембъл и първите снимки с бебето ѝ из улиците на Ню Йорк

Първите снимки на Наоми Кембъл с бебето

Заснеха топмодела да разхожда дъщеря си из улиците на Ню Йорк

Но за Наоми кариерата винаги е била на преден план и тя никога не е крила това. Все пак, още не се е пенсионирала от подиума и сякаш няма намерение скоро да го направи. А в последното си интервю за The Cut тя е откровена за това какво й е струвало да бъде отдадена на работата си няколко десетилетия.

Кембъл обяснява, че динамичният начин на живот, който е свикнала да води, е причината за една голяма жертва, която сама е избрала да направи - да се лиши от възможността да намери партньор в дългосрочен план, да намери "онази сродна душа, която ще те разбира истински".

Напук на тези заключения и фактът, че дълги години е била сама, Наоми не иска никой да я съжалява, както и самата тя не съжалява за нищо в живота си и не гледа назад, а само напред. Категорична е, че няма време за "горчивина" и иска просто да продължи да живее живота си и да прави това, което обича.

Въпреки че никога не се е омъжвала, Кембъл има няколко сериозни връзки зад гърба си. Най-известните са с Флавио Бриаторе и с руския милиардер Владислав Доронин, от когото искаше да има дете, но той беше женен, припомня Daily Mail.

Наоми Кембъл, първа снимка на дъщеричката й и годишнината от смъртта на Джани Версаче

Първа снимка на бебето на Наоми Кембъл

Какво ни разкрива моделът

Освен с тях, Наоми имаше публични авантюри и с Леонардо Ди Каприо, Пи Диди, Джерард Бътлър и Лиъм Пейн. А сега се говори, че до нея има нов мъж, с когото ще отглежда дъщеричката си. Сега тя оценява истински времето, прекарано с любимите хора. И изглежда най-сетне е намерила баланса между личния и професионалния си свят.