Наградният сезон в Холивуд е в разгара си, а певицата Никол Шерцингер е истинска светска лъвица. Тя е официален гост на всяко събитие, а появата й на червения килим се очаква с нетърпение от всички. 

Певицата на церемонията на наградите Златен глобус

Източник: GettyImages

Певицата на церемонията на наградите Златен глобус

Докато изпълнителката се намира в Лос Анджелис, Григор Димитров е на Откритото първенство на Австралия. Колебливото му представяне във втория кръг на първенството, когато за малко не загуби от квалификант, ни накара да се замислим какво ли прави приятелката му и дали във връзката им всичко е наред. Защото, ако се е появило напрежение, то е твърде вероятно да има негативен психологически ефект върху играта на тенисиста, която се следи страстно от българските фенове. 

After the rain comes the sun, After the storm, comes the calm. #sunset #GodsArt

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) на

Ето че преди няколко дни певицата е публикувала кадър на залез с многозначителен текст. "След дъждът, идва слънцето. След бурята, идва спокойствието."

Остава да гадаем дали Шерцингер има предвид времето над Лос Анджелис, или състоянието на връзката й с българина. Междувременно, все по-често се чува, че двамата почти не се виждат заради натоварени програми, които често ги отвеждат на различни континенти.