Само преди седмица стана ясно, че съботното шоу на БНТ ще има нов водещ в лицето на Орлин Павлов.

Орлин Павлов, "Събота вечер с БНТ" и новината, че ще бъде новият водещ на предаването

Орлин Павлов, както не сме го виждали досега

Изпълнителят в ново различно амплоа

Няколко дни по-късно се разбра, че от ефира на телевизията слиза едно от разпознаваемите й лица - водещата на сутрешното предаване "100% будни" Мария Андонова.

Сега, само няколко дни по-късно, разбираме, че колегата й Стефан Щерев ще има нова екранна половинка. Това ще бъде актрисата Надя Иванова, съобщават от националната телевизия. Нея повечето зрители помнят и като водещата на светско шоу "Елит". 

В "100% будни" Надя Иванова и Стефан Щерев ще продължат да развличат зрителите с любопитни дискусии в сферата на науката, културата, медицината, здравословния начин на живот и развлеченията всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11 ч.

"Много съм щастлива, че се завръщам в Българската национална телевизия, при това като водеща на едно от любимите ми предавания", споделя Иванова за новото предизвикателство пред нея. Актрисата допълва също, че няма да се опитва да замести Мария Андонова, защото си дава сметка, че зрителите са се привързали към нея, а ще се постарае да внесе друга светлина в предаването.