В последно време става все по-ясно как на горните етажи на властта в САЩ работата също не е чиста. Тъкмо научихме, че Хънтър Байдън - синът на настоящия президент Джо Байдън, е бил признат за виновен по цели три обвинения и тепърва предстои да разберем дали ще влезе в затвора. Преди дни пък бившият държавен глава на страната, който отново е кандидат за поста в предстоящите избори - Доналд Тръмп, бе осъден по 34 престъпления за укриване на незаконна корупционна схема.

"Никой не е над закона" - след Доналд Тръмп, и синът на Джо Байдън получи присъда

"Никой не е над закона" - след Доналд Тръмп, и синът на Джо Байдън получи присъда

Тежки признания в съдебната зала

Докато кампанията за неговия втори мандат обаче е в разгара си, разбираме също така, че неговият племенник възнамерява да издаде книга, в която ще разкрие дори и най-мрачните тайни на семейство Тръмп.

Фредерик Тръмп III е син на по-големия брат на Доналд - Фредерик Тръмп-младши и Линда Клап. Има една сестра - Мери Тръмп. Освен за отношенията си с най-близките обаче, в мемоарите си All in the Family: The Trumps and How We Got This Way той пише и за това какво е било израстването му с Доналд Тръмп като негов чичо.

Макар досега да се странял от светлините на прожекторите, 62-годишният Фред Тръмп очевидно вече е готов да изобличи фамилията си с неразказвани досега истории. В прессъобщение преди издаването на книгата, той пише: "Мълчанието е злато само там, където няма нищо за казване."

В мемоарите си ще разкаже повече както за отношенията си с покойния си дядо - патриархът на фамилия Тръмп - Фредерик Тръмп-старши, така и за чичо си Доналд и живота в Белия дом, пише People. Племенникът на осъдения президент няма да спести също и историите за семейния разрив и трудностите, които са последвали. Разкривайки мрачните тайни на фамилията, той ще сподели как те са застрашили здравето и безопасността на неговия син Уилям, който е бил диагностициран с увреждания.

Бащата на Фредерик Тръмп III - Фредерик Тръмп-младши почива през 1981 г. Двамата също не са имали добри отношения, което явно се предава по наследство. The New York Times пише, че проблемите тръгват още от "патриарха"на фамилията - Фред-старши, който е извадил Фред-младши и неговите потомци от завещанието си.

Това е и причината Фред III и сестра му Мери да заведат дело. То обаче е разгневило Доналд Тръмп, който пък от своя страна е спрял медицинските на цялото му семейство. В крайна сметка делото все пак е било уредено.

Преди брат си Фред III, Мери Тръмп вече е издала книга. През юли 2020 г. излизат мемоарите ѝ Too Much and Never Enough. След издаването им чичо ѝ Робърт Тръмп (по-малкият брат на Доналд) ги нарича "позор" и я съди, като твърди, че е нарушила споразумение за конфиденциалност от 2001 г., свързано с битката за имението на Фред-старши. Тогава Доналд Тръмп, вече като президент, се намесва по въпроса с позицията, че на Мери не ѝ е било позволено да напише мемоарите. В резултат ѝ е наложена временна ограничителна заповед.

Сторми Даниелс: "Мелания трябва да напусне Тръмп. Не заради това, което направи с мен или други жени, а защото е осъден престъпник"

Сторми Даниелс: "Мелания трябва да напусне Тръмп. Не заради това, което направи с мен или други жени, а защото е осъден престъпник"

Порноактрисата, чиито 130 000 долара тайни пари от Тръмп станаха причина да бъде осъден по 34 престъпления

Книгата на Фредерик Тръмп III - All in the Family: The Trumps and How We Got This Way се очаква да излезе на 30 юли, а какви ще бъдат реакциите както на читателите, така и на цялата фамилия Тръмп, тепърва предстои да разберем.