Следим с интерес всяка изява на Моника Белучи, която не спира да ни изумява не с само с начина, по който изглежда, дори на 57, но и с отношението си към живота.

Моника Белучи на 57

Моника Белучи в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

Актрисата е на корицата на британския седмичник The Sunday Times Style, облечена с рокля на българския дизайнер Петър Петров, което тя самата е отбелязала в публикацията си в Instagram.

В интервюто за списанието тя говори за живота си, за това как приема остаряването и за отношенията си с бившия съпруг Венсан Касел.

Тя споделя, че не е "обсебена" от идеята да изглежда млада на всяка цена, а че иска да остарява спокойно. Като истинска италианка, актрисата предпочита вино и паста пред строги диети и тренировки, а от време на време се занимава с пилатес. "Винаги съм била жена с форми, никога кльощава, такава е природата ми", казва тя, цитирана от Yahoo!Life.

"Има много различни етапи в живота", продължава Белучи. "Когато си млад, имаш това, което във Франция наричат ​​la beauté du diable или дяволската красота – естествената, тази на младостта. Но животът продължава. Тялото остарява и трябва да го приемем. Нищо не можем да направим. В същото време сме късметлии, защото да остаряваме означава, че се радваме на дълъг живот. Когато тялото се предава, душата се издига", казва Белучи.

Актрисата коментира и отношенията с бившия си съпруг Венсан Касел, с когото имат две дъщери - Дева (на 17 години) и Леони (на 11). "Ние сме разделени от дълго време, но в същото време, когато си родител, това е за цял живот" - категорична е тя.

Моника Белучи, Дева Касел, Vogue и първата им обща корица на списание

Когато Моника Белучи застане до дъщеря си

Майка и дъщеря позират за корицата на Vogue

А какво отговори на въпроса за любовния си живот в момента актрисата? "Не вярвам, че ме питате, но възрастта в момента ми дава правото да не отговарям."

Не сме изненадани, защото за разлика от бившия си съпруг, щастливо женен за модела Тина Кунаки, Моника Белучи държи личния си живот настрани от общественото внимание. Тя се появи няколко пъти публично с бившия модел Никола Лефевр, но какви са отношения между двамата в момента не коментира.