В края на 2023 г. беше избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Александра Кръстева, Мис България 2022, се казва Елизабет Кравец.

Мис България 2022 Александра Кръстева: "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си"

Мис България 2022 Александра Кръстева: "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си"

За короната, за диетите и за корекциите на външния вид

Елизабет Кравец е родена в Израел, но повече от 10 години живее в България със семейството си. Майка й е българка, а баща й е наполовина евреин.

Тя е на 17 години. Занимава се с мода от четири години, а от дете се е посветила професионално на спортните танци, като е носителка на различни медали от световни и европейски първенства.

И след като дълго време красавицата беше сама, наскоро стана ясно и че новата ни Мис България вече има мъж до себе си. На няколко сторита в социалните мрежи тя позира с влогъра и инфлуенсър Атанас Петелков, познат още като Hyper Kong.

Той се занимава професионално със създаване на видео съдържание и има собствена марка дрехи.

От качените снимки на Петелков пък, който може да се похвали с над 80 хиляди последователи в Instagram, ясно се вижда, че след съвместната им релаксираща СПА ваканция в Баня, сега двамата се забавляват в Дубай. И по всичко личи, че престоят им е повече от луксозен.