След като пандемията направи последните им няколко месеца доста стресиращи, Мирослав Бърняшев и съпругата му Си Джей Пери решиха да посетят България, за да може българинът да се види със семейството си.

Мирослав Бърняшев, Си Джей Пери и преместването им в Лос Анджелис

Къде се местят да живеят Русев и Лана

Голяма стъпка

Русев, както стана известен в кеча, дори успя да посети мач на Локомотив Пловдив и да отскочи до морето.

От последното видео в профила на съпругата му в YouTube обаче разбираме, че идването им в България не е било безпроблемно.

Като гражданин на САЩ, Пери няма право да пребивава у нас без виза. Всъщност може да го направи, но само защото е женена за българин. Проблемът обаче идва оттам, че и тя, и Бърняшев са забравили за една малка подробност - че трябва да представят брачното свидетелство на границата.

Ето защо летели до Турция, като планът е бил близките му да отидат до там, за да ги вземат. И от южната ни съседка са успели да осигурят виза на Си Джей Пери срещу 30 долара.

Си Джей Пери, Мирослав Бърняшев и изтритата им снимка от Instagram

Защо Лана се чувства цензурирана

Мнението на Си Джей Пери по въпроса

В крайна сметка са намерили и снимка на брачното свидетелство сред старите снимки в телефона на Пери, което им е спестило неприятности и на българската граница.

Там пък Бърняшев е бил разпознат. Но най-странното е, че не са го свързали с кеча и псевдонима му, а с новия му профил в Twitch.