2020 г. определено е изпълнена с доста промени за Мирослав Бърняшев. В началото на пандемията българинът остана без работа, защото беше уволнен от Световната федерация по кеч.

Мирослав Бърняшев, Русев, Twitch, уволнението и новите му начинания

С какво се захваща Русев след уволнението

Новите приключения на уволнения Мирослав Бърняшев

Но бързо си намери хоби, с което да се занимава. Дори успя да посети България заедно със съпругата си Си Джей Пери. От едно от последните ѝ видеа в YouTube пък разбираме, че двамата имат да ни кажат нещо доста важно.

Самият клип е озаглавен така, но още в началото пояснява, че не става дума за бебе (въпреки че пуснаха няколко шеги по темата). Не, голямата новина е, че Русев и Лана, както са известни в кеча, ще се местят в Лос Анджелис.

Дори чуваме как българинът доста добре имитира Арнолд Шварценегер, защото именно за него се сеща всеки път, когато стане дума за Калифорния. В момента двамата живеят в Нешвил, Тенеси, което означава, че това ще бъде доста голяма промяна за тях.

Си Джей Пери, Мирослав Бърняшев и изтритата им снимка от Instagram

Защо Лана се чувства цензурирана

Мнението на Си Джей Пери по въпроса

Видеото е било записано преди идването им в България, така вече знаем, че са огледали около 40 къщи. От края на видеото разбираме, че двамата все пак ще запазят дома си в Нешвил, защото там са родителите на Пери, както и голяма част от близките им.