Откакто напусна Белия дом заедно със съпруга си преди точно две години, Мелания Тръмп избягва публични събития и сме я виждали броени пъти на места, на които присъстват и медии. Така и не можем да сме сигурни какво се случва с брака на бившото първо семейство на САЩ, но изглежда госпожа Тръмп има планове за бъдещето си, за които тепърва ще разбираме.

Мелания Тръмп и събитието в Националния архив - как отново застана срещу Доналд Тръмп

Мелания пак прави напук на Доналд

Всеки с приоритетите си

Наскоро тя се появи на събитие в Националния архив, свързано с натурализацията на американски граждани. Ход, който изненада мнозина, защото именно тази държавна институция свои зад повечето обвинения, повдигнати на Доналд Тръмп. Но явно Мелания се интересува само от своите цели.

Според източници, цитирани от Page Six, бившата Първа дама е готова да се върне под светлините на прожекторите и да изгрее със своя собствена сила. Кураж й е дало и присъствието й на погребението на Розалин Картър заедно с всички останали съпруги на американски президенти. И сега тя се чувства много по-уверена да изпълнява дипломатически задачи и да остави и своя отпечатък в историята на САЩ.

Снимка 612953

Източник: GettyImages

Други смятат, че Мелания все пак е склонила да подкрепи повторното кандидатиране на съпруга си за държавен глава, но само ако има повече свобода на действие, а не просто да бъде негова подкрепа. Така че очакваме в следващите месеци да я виждаме все по-често. Все още обаче остава спорен въпросът дали милиардерът ще бъде допуснат да се яви на предстоящите избори.

Мелания Тръмп - не само първа дама, но и запален потребител на социалните медии

С какво Мелания Тръмп е не по-различна от всеки от нас

Преди всичко сме хора

Междувременно стана ясно защо госпожа Тръмп отсъства от коледната снимка на семейството, на която виждаме всички останали от голямата фамилия. Според източници, цитирани от Fox News, Мелания е предпочела да прекара празниците със своята майка, а не в имението Мар-а-Лаго. И това е решение, което не е изненада за никой, който я познава и знае колко е привързана към близките си.