Откакто напуснаха Белия дом през 2021 г., Доналд и Мелания Тръмп сякаш живеят съвсем различен живот. И докато бяха Първо семейство на САЩ не се появяваха особено често заедно, но след тази промяна съвсем започнаха да гледат в различни посоки. А това породи редица предположения - като това, че вече не са съпрузи и че отношенията им са изцяло формални.

Мелания Тръмп - не само първа дама, но и запален потребител на социалните медии

С какво Мелания Тръмп е не по-различна от всеки от нас

Преди всичко сме хора

А Мелания продължава да си прави каквото си иска и да не се съобразява особено с Доналд. Тя продължава да се занимава със своите благотворителни дейности и от време на време участва в различни инициативи. А последната е повече от интересна.

На 15 декември е планирано госпожа Тръмп да говори на церемония по натурализация на американски граждани. Присъствието й на подобно събитие е повече от подходящо, защото е родена в Словения и също спада в тази графа. 

Снимка 645195

Източник: GettyImages

По-интересно в случая обаче е, че домакин на събитието е Националната администрация за архиви и записи. Именно националният архив повдигна през 2021 г. дело срещу Доналд Тръмп заради отказа му да върне класифицирани документи след напускането на Белия дом, припомня SheKnows.

Съпротивата и частичното връщане на книжата доведе до разследване от ФБР и повдигането на десетки обвинения срещу бившия президент, за повечето от които все още чака присъдата си. А в хода на делата стана ясно, че секретните документи са били разхвърляни навсякъде в имението му Мар-а-Лаго, което го е направило достъпни и от персонала, и от гостите. И така би могло да се застраши националната сигурност.

Доналд Тръмп и признанието какво мрази Мелания Тръмп

Мелания го мрази, но Доналд не спира да го прави

Явни противоречия

Това съвпадение изглежда въобще не притеснява съпругата му, която открито се дистанцира от всички правни проблеми, които преследват Доналд Тръмп в последните години. А с появата си в Националния архив Мелания отново ще се заяви като отделна личност, която преследва своите цели и не иска да потъва надолу заедно с мъжа си.