Още преди да приключи президентският мандат на Доналд Тръмп се говореше, че разводът с Мелания е неизбежен и е само въпрос на време. Е, от тогава мина доста време, но двамата все още са законни съпруг и съпруга. Предположенията, че всичко е фиктивно обаче не спират и изглеждат все по-логични.

Готви ли се Мелания Тръмп да напусне Доналд Тръмп

Готви ли се Мелания да напусне Доналд Тръмп

Действията, които предприе бившата първа дама

В последната една година бившата Първа дама съвсем се загуби от медийното полезрение. Това допълнително даде повод за коментари, че двамата с Доналд Тръмп не живеят заедно и тя не стои зад решението му да се кандидатира отново за държавен глава.

В последните дни се появи и информация за предоговаряне на предбрачния договор от страна на Мелания, за да може да си подсигури спокойствие за един живот като разведена жена с дете. Какво обаче ще успее да измъкне от Доналд, самият той обект на съдебно преследване по няколко дела, не е ясно.

На фона на неговите неволи Мелания Тръмп пусна на пазара нова колекция от коледни украшения за елха. Трите играчки със символично значение бяха представени от компанията й USA Memorabilia преди няколко дни в социалните мрежи.

"Имам удоволствието да продължа традицията за празнуване на червена, бяла и синя Коледа", пише в публикацията от името на Мелания. Цветовете са избрани неслучайно - те са същите като на американския флаг. Но един друг детайл прави впечатление.

Един от орнаментите е предназначен да бъде малка рамка за снимка, в която всеки може да постави любим семеен кадър. А този, който госпожа Тръмп е избрала да постави, за да го рекламира, е на нея и съпруга й Доналд - хванати за ръка и усмихнати пред едно от стълбищата в Белия дом.

В друга публикация на страницата на USA Memorabilia виждаме същата рамка с американското знаме, но в нея е поставена стара снимка от семейния архив, на която са Доналд, Мелания и синът им Барън като бебе, пише She Knows.

Мелания Тръмп и животът й без Доналд Тръмп след повдигнатите обвинения към бившия президент

Как си живее Мелания Тръмп без Доналд

Неговите проблеми не са и нейни

"Празнуваме Коледа със семейството си и обичаните от нас хора", се казва в публикацията. И това несъмнено води до въпроса дали пък Доналд и Мелания Тръмп няма да празнуват и тази Коледа като едно обичащо се семейство, а не далеч един от друг, каквито са преобладаващите предположения. Разбира се, всичко може да е и за заблуда на противника.