Наскоро се появи информация, че покрай обвиненията и разследванията около Доналд Тръмп, има голяма вероятно бившия американски президент да загуби голяма сума от богатството си. Оказва се, че съпругата му - Мелания Тръмп не е щастлива от този факт и е побързала да се подсигури. 

Виновен ли е Доналд Тръмп по обвиненията за сексуално насилие

Виновен ли е Доналд Тръмп по обвиненията за сексуално насилие

Още проблеми за бившия президент

Източници казват на Page Six, че Мелания Тръмп  "тихомълком" е предоговорила предбрачния си договор с Доналд Тръмп преди той потенциално да служи за втори мандат в Белия дом.

"През последната година Мелания и нейният екип тихо преговаряха за ново "следбрачно" споразумение между нея и Доналд Тръмп. Мелания е най-загрижена за мястото, което синът й Барън ще има в живота на Тръмп, ако той отново стане държавен глава",  споделя вътрешен човек за споразумението между двойката, която се ожени през 2005 г.

Снимка 635843

Източник: GettyImages

Новото споразумение също предвижда Мелания да се сдобие с повече пари и имоти, като има и определена минимална сума, която Барън трябва да получи.

Актуализирането на споразумението не е само защото Тръмп може потенциално да служи още един мандат, но и поради последните му съдебни битки, които биха могли да навредят на високия стандарт на живот, който живее семейство Тръмп. 

Мелания Тръмп и животът й без Доналд Тръмп след повдигнатите обвинения към бившия президент

Как си живее Мелания Тръмп без Доналд

Неговите проблеми не са и нейни

Преди броени дни стана ясно, че съдия от Манхатън отнема всички бизнес лицензи на Доналд Тръмп в Ню Йорк, след като той беше признат за виновен в бизнес измами. Това означава, че всички бизнес начинания на бившия американски президент в града ще бъдат прекратени или анулирани.