Мелани Грифит е от онова поколение актриси, по които всички въздишаха... преди 20-30 години. Днес тя рядко се снима в нови филми, но доста често може да бъде видяна на червения килим на различни събития. Освен това е открила силата на социалните мрежи и е доста активна в Instagram.

Въпреки че има по-малко от половин милион последователи, Грифит е споделила с тях близо 1000 снимки. Последната в профила й е от преди ден и се превърна в най-коментираната.

62-годишната актриса публикува селфи, на което се снима в голямо огледало, облечена само в черно бельо, комбинирано с черни обувки на висок ток.

Знаейки как да позира правилно, Грифит привлича вниманието към добре оформените си бедра и стегнат корем.

Не можем да отречем, че ако годините са оставили своя отпечатък по лицето на Мелани, то в тяло го докарва на своите секси 50-годишни колежки, които пък слагат в малкия си джоб други, доста по-млади дами от шоубизнеса.

Дженифър Лопес, Дженифър Анистън и как 50 стана новото 30

50 е новото 30

Звездите, които го доказват

Но формата на бившата съпруга на Антионио Бандерас не се дължи само на добър ген, но и на здрави тренировки и строг режим, които спазва от години. Благодарение на тях тя няма притеснения да позира в оскъдно облекло, дори и над 60-те.