Реакциите след документалния филм за принц Хари и Меган Маркъл далеч не се ограничават в рамките на британския кралски двор. Докато някои коментират раздра в отношенията между двамата синове на Чарлз и Даяна, други са заети да сипят поредна доза обвинения върху главата на херцогинята.

Тази роля в случая е отредена на Саманта Маркъл, доведената сестра на Меган. Тя неведнъж е искала и получавала телевизионен ефир, за да изкаже своите мисли и чувства по адрес на роднината си. И те винаги са били негативни.

Затова сега не сме никак изненадани, че Саманта отново е натрупала гняв, породен този път от признанията на Маркъл, че не живее, а просто съществува, а хората рядко се интересуват и я питат дали е добре.

На този емоционален изблик Саманта отвърна с доза обвинения. На първо място - че Меган няма право да търси съжаление, след като самата тя не се е поинтересувала как е баща й след прекарания инфаркт. 

Относно негативната медийна кампания срещу херцогинята, доведената й сестра също има какво да каже. "Тя много добре знаеше какво прави и сега получи това, което искаше", заяви Саманта в ефир.

Снимка 446719

Източник: GettyImages

В допълнение тя каза, че не смята за редно някой, който обикаля света с частен самолет и огромен антураж, да се оплаква за каквото и да било. Госпожа Маркъл не приема критиките, според които е прекалено груба към Меган, защото тя смята, че просто казва истината и това не е проява на злоба, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и защо приятелите на херцогинята са били срещу брака им

Кой е бил срещу брака на Хари и Меган

Съветът, който Меган не послуша

На фона на целия негативизъм, който Саманта изля по адрес на херцогинята на Съсекс, тя все пак призна, че малкият Арчи е очарователен... защото прилича на баща си.