С разкритията, които направи по време на интервюто си с Опра Уинфри, Меган Маркъл обрисува коренно различна представа за живота си в кралския двор от тази, която имахме досега. И отвъд блясъка и усмивките се надигна болезнената истина.

Принц Хари, Меган Маркъл, интервюто с Опра Уинфри и реакциите в кралски двор след него

Реакцията на кралския двор след интервюто на Хари и Меган

Някой май се притесни

Херцогинята на Съсекс заяви, че не е правила никакви предварителни проучвания за това какво значи да си съпруга на принц и очевидно се е хвърлила неподготвена в дълбоките води.

Никой не я е учил на кралски обноски и етикет и в движение е разбрала какво е всъщност да бъдеш работещ член на кралското семейство. И докато на снимките я виждаме перфектно изглеждаща и лъчезарна, щом прожекторите угаснат, се връща в мрачната си реалност.

Снимка 522366

Източник: GettyImages

Маркъл сподели с Опра, че е чувствала, че е загубила свободата си. За да бъде съпруга на принц Хари, тя се отказа от актьорската си кариера и активния светски живот, който водеше. И както в една приказка, която е чела преди време, принцесата губи гласа си.

Заради непрестанните писания за нея в британските медии, на Меган й е било намеквано, че по-добре да не се появява много-много на публични места. А точно в този период тя е излизала от дома си само два пъти за четири месеца. "Бях навсякъде, но всъщност не бях никъде", спомня си тя с болка.

Снимка 522365

Източник: GettyImages

Тази принудителна изолация е повлияла много негативно на психичното здраве на херцогинята на Съсекс. Още повече, че не е имала възможност да се вижда със своите приятели - било й е забранено.

Тя пояснява, че в кралския двор не става така лесно просто да си хванеш нещата и да излезеш, както правят обикновените хора. Докато е живяла там, Меган не е виждала нито паспорта си, нито шофьорската си книжка, нито ключовете от предишния си дом. Всичко й е било отнето, за да не си позволява своеволия.

Серина Уилямс, реакцията й след интервюто на принц Хари и Меган Маркъл и как защити приятелката си

Силните думи на Серина за Меган

Приятел в нужда се познава

Не по-малко труден за приемане е бил и фактът, че са й отнели и правото на глас, което сега двамата с Хари са повече от щастливи, че успяха да си върнат. Въпреки всичко, което се изписа по неин адрес в медиите, Маркъл е нямала възможността да излезе публично и да се защити, да изкаже своята позиция, да опровергае фабрикуваните лъжи. А още по-страшното е, че от кралския двор също не са се ангажирали с тази задача, лишавайки я от всякаква сигурност.