Да бъдеш приятелка със свекъра си невинаги е мисия възможна. Когато ти си херцогиня, а той - бъдещият крал на Великобритания, мисията съвсем се усложнява. Въпреки това, а и за изненада на мнозина, Меган Маркъл и принц Чарлз демонстрират доста топли отношения.

Именно бащата на Хари заведе красивата булка до олтара, отменяйки Томас Маркъл, който не успя да присъства на сватбата. Този жест на принц Чарлз успя да трогне доста хора. Също както и милото му отношение към майката на Меган.

Но какво го свърза с Маркъл и ги прави толкова близки? Не, не е само обичта им към принц Хари. 

Снимка 387553

Източник: GettyImages

Още когато се разбра, че рижавият престолонаследник се среща с актриса мулатка, с един развод зад гърба си и чернокожа майка, настоящата херцогиня на Съсекс веднага бе заклеймена като една от черните овце на британския кралски двор. И въпреки че днес изглежда сякаш е любимка на всички, славата й си остава все така противоречива.

А принц Чарлз много добре знае какво е веднъж да са те нарочили и цял живот да си носиш кръста. Скандалният му брак с принцеса Даяна, изневерите му, смъртта на майката на Уилям и Хари, последвалата сватба с любовницата му Камила и какво ли още не.

Снимка 387550

Източник: GettyImages

На принц Чарлз не му лисват и драми, свързани с неговите роднини, които отново рефлектират върху имиджа му. И от тази си позиция той истински се възхищава на своята снаха Меган и на силата, с която тя приема всичко, което се казва и изписва по неин адрес, пише Express.

Защо Меган Маркъл е винаги крачка назад от принц Хари

Как Меган Маркъл нарушава кралския протокол

Херцогиня в отстъпление

А най-големият късметлия в случая е принц Хари. Какво по-хубаво от това съпругата ти да е в страхотни отношения с единствения ти жив родител и да си прекарвате страхотно заедно. А за капак, Камила също се разбира добре с Маркъл.