Собственият профил в Instagram с вече близо пет милиона последователи, е поредното голямо постижение на принц Хари и Меган Маркъл. Публикациите в него може да са само 12, но феновете на херцога и херцогинята на Съсекс веднага успяха да открият скрито послание в думите, придружаващи снимките на двамата.

Според редица коментари в социалните мрежи, не друг, а самата Меган пише постовете в Instagram. Повод за тези подозрения стана на първо място фактът, че много думи са изписани с американски, а не с британски правопис. Освен това, на места са използвани и емотиконки, които не са обичайни за кралските публикации.

Меган е доста умела в красивото писане на ръка, защото е специалист по калиграфия. Но и в публикациите в Instagram си личи старание за оформяне на абзаците така, че да бъдат с еднаква дължина и грижливо структурирани.

Няма как да пропуснем да подчертаем, че и доста преди Маркъл да стане херцогиня, тя се подвизаваше и като блогър и информираше своите последователи за случващото се в живота й именно през социалните мрежи. Затова е пределно наясно как правилно да въздейства, дори сега онлайн проявите й да подлежат на известни рестрикции, пише Vanity Fair.

Меган Маркъл, принц Хари, първото им дете и кой ще се грижи за него

Кой ще се грижи за бебето на Хари и Меган

Херцогинята пак показа характер

Единственото, което ни остава, е да чакаме Меган лично да ни съобщи в Instagram за раждането на първия си наследник, което трябва да стане до броени дни.