Откакто не е част от кралския двор, Меган Маркъл вече няма нужда да се съобразява с всички хиляди изисквания на протокола. Тя точно ги бе овладяла до съвършенство и успяваше да намери баланса между модата и премерения стил, и сега отново се завръща към предишната си, по-звездна визия.

Това се забелязва и от последното видеообръщение, което херцогинята на Съсекс записа преди дни. Докато говори за расовите и полови неравенства, Меган демонстрира свеж външен вид.

Със спуснатата си и доста дълга, права коса тя предизвика въпроси дали пък не си е сложила екстеншъни. Отговорът вероятно е отрицателен, но си личи, че съпругата на принц Хари полага повече от добри грижи не само за прическата, но и за лицето си, което е по-сияйно от всякога.

Меган си беше позволила и малко повече грим от обичайното, както и блуза с голи рамене. И потребителите в социалните мрежи коментираха, че тя все повече си връща звездната визия от периода на "Костюмари" и прилича много повече на инфлуенсър, отколкото на кралска особа, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Джесика Мълроуни и ходът на приятелката на херцогинята срещу нея

Когато Меган отреже най-добрата си приятелка

И ще срещне ли враг в нейно лице

Разбира се, това не е неочаквана промяна, защото бившата актриса никога не се е чувствала себе си по времето, когато трябваше задължително да носи чорапогащник в телесен цвят, рокли под коляното и малки шапчици. А след жертвите в името на любовта, тя отново може да бъде и да изглежда така, както си иска.