В сравнение с принц Хари, Меган Маркъл е много по-облагодетелствана откъм приятели зад Океана. Въпреки това, наскоро херцогинята прекъсна отношенията си с една от дългогодишните си дружки - Джесика Мълроуни.

Меган Маркъл, Джесика Мълроуни и обвиненията в расизъм към най-добрата приятелка на херцогинята

Расистка ли е най-добрата приятелка на Меган

Непристойна постъпка

Тя се подвизаваше и като нейна стилистка, но преди няколко седмици се забърка в расистки скандал и беше уволнена, което накара Меган да спре да отговаря на обажданията й

Според източници, цитирани от Daily Mail, Джесика е звъняла многократно на доскорошната си приятелка. Била е толкова настоятелна, защото е искала сама да й обясни какво всъщност се е случило между нея и влогърката Саша Екзитър, която я обвини в отправяне на директни заплахи.

А това, че Маркъл не е искала да я изслуша, е успяло да я озлоби, защото е останала без най-близката си приятелка, точно когато има най-голяма нужда от нея.

Снимка 398150

Източник: Facebook / Nicole Benisti

Говореше се дори, че Мълроуни е взела решение да напише книга, в която да разкаже за приятелството си с херцогинята през годините, както и за самата нея като личност. Подобно издание със сигурност ще стане хит, а и Джесика няма какво вече да губи...

Тези твърдения накараха съпруга на стилистката да излезе с публична позиция по въпроса. Бен Мълроуни публикува в своя Twitter профил статията от Daily Mail, в която се говори за драмата между съпругата му и Меган, и просто написа с големи букви, че всичко това е невярно, предава Vanity Fair.

Самата Джесика предпочете да си спести коментара по темата, като няколко дни по-рано заяви, че уважава решението на своите доскорошни работодатели да я уволнят. Допълни също, че е осъзнала, че това, че е бяла и привилегирована жена в САЩ, не я защитава от атаки, визирайки вероятно и коментарите за приятелството й с Меган.