Преди три седмици Меган Маркъл прелетя разстоянието от Лондон до Ню Йорк, за да отпразнува предстоящото раждането на първото си бебе с най-добрите си приятелки. За изненада на всички, на събитието не присъства майка й Дория Рагланд. Но за това май си има логично обяснение.

Очаква се след броени дни майката на херцогинята да пристигне на Острова, за да организира второ бебешко парти за вече доста бременната си дъщеря. То ще бъде само за жени и отново в тесен кръг, към който този път може би ще се присъедини и Кейт Мидълтън.

Снимка 412840

Източник: GettyImages

От двореца Кенсингтън не потвърждават, че се задава подобно събитие и надали ще го направят, защото този път забавата ще е по-тайна, а не като тази в Ню Йорк - придружена от десетки папараци, пише Express.

Меган Маркъл, Серина Уилямс и една луда нощ в Ню Йорк

Как се забавлява Меган Маркъл в Ню Йорк

Когато херцогинята е без своя принц

Информацията относно женските забавления в Ню Йорк, по които бяха пръснат стотици хиляди долари, сериозно разгневи британците. Затова и сега надали ще научим много за последното парти преди раждането на новия кралски наследник. А и ако наистина Дория го организира, предполагаме, че ще бъде по-обрана.