Меган Маркъл е сред известните фенове на здравословния начин на живот. В нейния случай той включва редовни тренировки, йога и консумация предимно на продукти от растителен произход.

Херцогинята на Съсекс не е веган, но е споделяла в свои интервюта, че предпочита да се ограничава по отношение на месото. Има обаче две други храни, които просто няма как да не я изкушат. 

Чипсът и пържените картофи са това, на което Меган трудно може да устои. Освен това, тя си умира за макарони със сирена. По тях се запалва, когато в студентските си години припечелва като детегледачка. И когато приготвя на децата любимото им ястие, често се изкушава и тя да си похапне.

Снимка 436201

Източник: GettyImages

И днес, когато е херцогиня, Маркъл не се отказва от любимите си вкусни прегрешения, но ги консумира с мярка. И тя определено не е единствената в кралския двор, която си пада по вредните храни, пише Express.

Принц Хари, Меган Маркъл и как херцогът на Съсекс защити себе си и съпругата си

Как принц Хари защити Меган Маркъл

Херцогът оправда пътуванията с частен самолет

Кралица Елизабет Втора например много обича да прегрешава с fish and chips (риба и пържени картофи) по време на лятната си ваканция в Балморал.