Надали за някого е тайна, че Меган Маркъл и баща й Томас не са в никак добри отношения, откакто тя е съпруга на принц Хари. Но откакто е и майка, ситуацията става още по-сложна, защото той иска да има възможност да вижда внучетата си.

Меган Маркъл, бившето й гадже Джошуа Силвърщайн и какво разкри за отношенията й с Томас Маркъл

Признанието на бившето гадже на Меган

Миналото проговаря

Именно затова ще се стигне и до поредното съдебно дело между баща и дъщеря. Ако доскоро двамата си разменяха обвинения чрез адвокатите си относно медийни публикации, то сега ябълката на раздора са именно Арчи и Лилибет.

Преди дни 77-годишният Томас Маркъл заяви в поредната си медийна изява, че смята да подаде искане в съда в Калифорния, за да му бъде разрешено да вижда двете си внучета в най-скоро време

Изненадващо той изрази и надеждата си кралица Елизабет Втора да не "накаже" Меган и принц Хари за "лошото им поведение". По неговото мнение, Арчи и Лили са прекалено малки и не са "част от играта", но те са кралски особи толкова, колкото и останалите членове на семейството, предава Page Six.

Принц Хари, Меган Маркъл, дъщеря им Лилибет Даяна и вписването й сред кралските наследници

Закъснялото признание за дъщерята на Хари и Меган от кралския двор

Тенденциозно отношение или просто традиция

Засега Маркъл не е коментирала намеренията на своя баща, но със сигурност няма да бъде никак доволна двамата отново да се срещнат в съда и най-вече от това, че в центъра на вниманието ще са децата й