С всяка своя проява, с всяка дума и с всеки жест, Меган Маркъл печели все повече фенове и поддръжници на идеите си. Тя може да се похвали със сериозна подкрепа от редица популярни дами, които открито се застъпват за нея и критикуват всеки, дръзнал да се изкаже негативно по неин адрес.

В този фенклуб на Меган отдавна е бившата Първа дама на САЩ Мишел Обама. А сега разбираме, че тя не е единствената съпруга на американски президент, която искрено харесва херцогинята на Съсекс и иска всички да знаят това.

В последното си интервю Хилъри Клинтън заяви, че тя и дъщеря й Челси също симпатизират на съпругата на принц Хари. Според тях, тя се справя страхотно със задълженията си. 

Снимка 447845

Източник: GettyImages

Бившата Първа дама определи Меган като страстна, енергична и вглъбена в това, което прави

Именно затова госпожа Клинтън не може да си обясни поведението на някои хора и медии към херцогинята на Съсекс. Според нея, една от причините е расизмът, пише Newsweek.

Мишел Обама, Меган Маркъл и защо бившата Първа дама се възхищава на херцогинята

Защо Мишел Обама е фен на Меган

Силна женска подкрепа

"Аз не я познавам, но като човек, който я уважава, съм й признателна, че продължава да върши своята работа, да е отдадена на нея и да бъде упорита, въпреки всички критики", заяви съпругата на Бил Клинтън.