Преди дни стана ясно, че нова биографична книга за принц Хари и Меган Мaркъл ще разкрие истината ни Мегзит и подробности около живота на кралската двойка, които ще променят представата ни за нея.

Принц Хари, Меган Маркъл, новата книга Finding Freedom и ще разкрие ли истината за Мегзит

Истината за Мегзит излиза наяве

Другото лице на херцога и херцогинята на Съсекс

Книгата Finding Freedom трябваше да излезе на пазара през юни, но премиeрата й бе отложена за август. Това чакане обаче се оказва неприятно не само за феновете на херцога и херцогинята на Съсекс, но и за самата Маркъл.

Тя е споделила пред свои приятели, че иска изданието да стигне до всички час по-скроо, за да може с него и нейната истина да излезе наяве. Така тя се надява, че хората ще спрат да я смятат за властна и злобна и ще разберат, че с Хари не са имали друг избор, освен да напуснат кралския двор.

Снимка 479305

Източник: GettyImages

Меган се надява също така книгата да успее да затвори устата на всички, които я наричат "дива" и "примадона" и я обвиняват в грубо отношение към персонала в кралския двор заради непреодолимото й желание за слава и власт, пише The Sun.

Биографичната книга ще ни покаже и другото лице на херцогинята - една ранима и чувствителна жена, която е преживяла много. Това, че възлага толкова големи надежди на изданието, ни прави все по-сигурни, че самата Маркъл също е използвала страниците, за да разкаже лично всичко, което иска да знаем.