Вчера, 8 март, бе последният самостоятелен ангажимент на Меган Маркъл преди сбогуването с кралските задължения. Тя се появи в училище в Лондон по време на организираните от учениците тържества и се забавлява по детски редом с тях.

Присъствието й се оказа изненада за присъстващите и предизвика голяма суматоха. Херцогинята забрави за формалностите и с най-голямата си усмивка се качи на сцената, за да говори за празника на жената и за това колко е важно да се цени нежния пол.

А след това покани на сцената един смел ученик, който иска да сподели с всички важната роля на мъжа в борбата на жените за равенство. 16-годишният Ейкър Окой не само прояви смелост да говори пред пълната зала, но направи и нещо, което изненада всички. 

Снимка 470754

Източник: GettyImages

"Тя наистина е красива, нали?", каза ученикът на микрофона. Той си позволи да прегърне Меган пред всички и тя не се възпротиви на това, въпреки че е в разрез с кралския протокол да проявява подобна близост на официални събития.

Снимка 470752

Източник: GettyImages

След това развълнуваният тинейджър каза пред съучениците си, че това е най-страхотният ден от живота му. Но часове по-късно изпрати написано на ръка писмо до принц Хари, разпространено от The Sun.

Снимка 470755

Източник: GettyImages

В него Окой се извинява и изразява надеждата си, че херцогът на Съсекс не е имал нищо против това, че си е позволил да прегърне съпругата му. И добавя, че за него е било истинско удоволствие да чуе речта на Маркъл и да има възможността да говори пред нея.

Снимка 470753

Източник: GettyImages

Принц Хари, Меган Маркъл и посланията, които ни пратиха

Скритите послания на Хари и Меган

Винаги двама, винаги

Самата Меган със сигурност нямаше нищо против проявената близост. А след края на речта се снима заедно с учениците и получи десетки подаръци от тях, които искрено я зарадваха.