В четвъртък, 5 март, принц Хари и Меган Маркъл се появиха за пръв път заедно след решението си да се преместят в Канада. Този месец отново доста ще говорим за двамата покрай последните им кралски ангажименти и е интересно да обърнем вниманието и на малките детайли, които при тях винаги имат значение.

Според експерта по езика на тялото Джуди Джеймс, херцогът и херцогинята на Съсекс демонстрираха едно много по-освободено поведение, без излишно напрежение. Все пак, голям товар падна от плещите им след като поеха по пътя, по който ги води сърцето им.

Хари и Меган видимо са по-влюбени от всякога и не се притесняват да се държат сякаш са на меден месец. Те търсят близостта си и си разменят същите влюбени погледи, както в началото на връзката си. Но сега в тях има не само химия, а и истинска обич.

Принцът също не отделяше поглед от своята съпруга, видимо щастлив, че двамата са отново заедно и могат да покажат на всички любовта си. И със сигурност е похвално, че са успели да запазят силата на малките, романтични жестове след всичко, през което преминаха в последните месеци.

Както се наблюдава при двойките с хармонични отношения, и херцогът и херцогинята демонстрират сходно поведение и еднакви жестове. Това ни показва, че са на една вълна и с едно мислене, пише Daily Mail.

Lifecafe