Откакто напуснаха кралския двор миналата година, сме виждали принц Хари и Меган Маркъл заедно на публично събитие броени пъти. След появата си на Global Citizen в подкрепа на масовата ваксинация, те отново се скриха в луксозното си имение в Калифорния.

Принц Хари, Меган Маркъл и появата им на събитието Global Citizen Live

Хари и Меган са супер тандем

Доказаха го за пореден път

И така до вчера, 10 ноември, когато изненадващо се появиха на гала събитието Salute to Freedom. То е в подкрепа на военни ветерани - кауза, която е много близо до сърцето на херцога на Съсекс. Присъствието им обаче не бе обявено предварително, а съпрузите бързо се превърнаха в център на внимание.

Хари и Меган пристигнаха във видимо добро настроение и с широки усмивки. Докато позираха пред обективите, не спряха да се държат за ръце, а херцогинята кокетничеше с поглед.

Снимка 553106

Източник: GettyImages

Няма как да пропуснем да споменем и дръзката й визия, която контрастира на доста по-неутралните цветове и кройки, които принципно подбира. Червената рокля на Carolina Herrera тя съчета с обувки в същия цвят. Гримът й също бе повече от обичайното, а съпругът й я гледаше с истинско възхищение.

Принц Хари пък заложи на официален черен костюм, на ревера на който постави военните си отличия, след като кралицата му наложи забрана да носи униформа. На врата му пък забелязахме почетния кръст от Кралския викториански орден - все връзки с предишния му живот, които очевидно не иска да къса, предава Metro.

Снимка 553105

Източник: GettyImages

Херцогът на Съсекс, който преди години служеше в британската армия, направи съпоставка между това как в родината му и в САЩ се отнасят към военните си - с истинско уважение. Очевидно това време му липсва, но пък не пропусна и да се пошегува, че сега живее своята "американска мечта".