Раздели, събирания, сватби, разводи - 2021 г. не е по-различна в това отношение от никоя предишна. И въпреки това няколко звезди двойки ни се сториха доста необичайни и определено ни изненадаха. Ето някои от тях.

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм

Тази година Зоуи се разведе с Карл Глусман, за когото беше омъжена по-малко от две години. Тейтъм също е разведен от 2019 г., но имаше връзка с Джеси Джей.

Двамата започнаха да се виждат покрай режисьорския филм на Кравиц Pussy Island, в който 41-годишният актьор беше поканен да участва. Според списание People "на тях вече не им е важно да крият връзката си. Очевидно е, че са много щастливи".

Рене Зелуегър и Ант Анстед

52-годишната актриса не е от най-отворените по отношение на личния си живот. Тя е имала връзка с някои от екранните си партньори като Джим Кери и Джак Уайт, но отдавна не бяхме чували нищо за личния й живот.

И ето че най-неочаквано през лятото на тази година се оказа, че Рене има връзка с Ант Анстед. 42-годишният телевизионен водещ е разведен и има син на две годинки.

Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Мнозина приемаха Уайлд и Джейсън Судейкис като образцовото семейство на Холивуд. Но след почти десет години брак двамата се разделиха. Точно в този момент на сцената или, по-точно, снимачната площадка на режисьорския й филм Don't Worry Darling се появи Хари Стайлс.

Оказа се, че 37-годишната актриса и 27-годишният певец са започнали връзката си почти веднага. Те обаче ревностно я пазят от очите на обществеността, макар че според People "прекарват почти цялото си време заедно".

Оливия Уайлд, Хари Стайлс и романтичното им бягство в Италия

Романтичното бягство на Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Влюбените се радват на компанията си в Тоскана

Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Актрисата тъкмо се разведе с Брайън Остин Грийн, от когото има три деца, когато се снима във видеото към песента "Bloody Valentine" на Machine Gun Kelly. Той пък вече си е спечелил "скандална" слава и вече има 12-годишна дъщеря, с която се е сдобил едва 20-годишен.

"Двамата са много сериозни към връзката си и планират да прекарат бъдещето си заедно", коментират от People.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър

След като стана известен с Blink-182, в последните години Баркър работи с Machine Gun Kelly. С Кортни Кардашиян дълги години са съседи и "добри приятели", докато тази година не се оказа, че са прекалено привлечени един от друг, за да оставят връзката си само приятелска. Двамата се сгодиха преди дни.