Италия май се очертава като топ дестинация за известните личности това лято. Една от любимите ни нови звездни двойки също предпочете топлото италианско крайбрежие за романтично бягство.

Кейти Пери, Орландо Блум и романтичната им разходка във Венеция

Целувката на Кейти и Орландо във Венеция

Този град им отива

Оливия Уайлд и Хари Стайлс са били забелязани заедно в Тоскана, Италия, а снимки, направени от техни фенове, се разпространиха в медиите.

Те са заснети в живописния морски град Порто Ерколе, където двамата влюбени са прекарали времето си. Очевидно е, че любовта се носи във въздуха и двамата се радват на компанията си.

Според източник на Page Six Хари пръв е отлетял за Италия, веднага след като са свършили снимките на "My Policeman" в Лондон. Изпълнителят на "Watermelon Sugar" е бил забелязан да се развлича сам на плаж във Венеция. Оливия също е била в Лондон, където са децата ѝ и бившият ѝ партньор Джейсън Съдейкис. Тя е била с тях известно време, след което е отлетяла за Порто Ерколе, където я е чакал Хари.

27-годишният Хари Стайлс и Оливия Уайлд, която е на 37 години, са заедно от януари. Те се запознаха на снимачната площадка на психологическия трилър "Don"t Worry Darling", режисиран от нея. Връзката им изглежда доста сериозна, въпреки 10-годишната разлика във възрастта.

Оливия Уайлд, Хари Стайлс, краят на снимките на Don’t Worry Darling и как режисьорката похвали гаджето си

За какво Оливия Уайлд похвали гаджето й

Актрисата и носителят на Grammy започнаха да се срещат след раздялата на Уайлд с Джейсън Съдейкис през ноември 2020 г. Бившите партньори изглежда поддържат приятелски отношения и се грижат заедно сина им Отис (на седем години) и дъщеря им Дейзи (на четири).

Джейсън Съдейкис, Кийли Хейзъл и с нея ли актьорът замени Оливия Уайлд

Ето го новото гадже на Джейсън Съдейкис

Актьорът явно е щастлив

45-годишният Съдейкис по-трудно понесе раздялата и новината, че Оливия Уайлд толкова бързо го замени със Стайлс. Но явно му е минало, защото звездата от сериала Ted Lasso вече има нова половинка - английският модел Кийли Хейзъл.