Подобно на много други знаменитости, и Меган Фокс напоследък е на морска вълна. И изобщо не бихме могли да имаме каквото и да е против тя по-често да споделя секси плажните си фотосесии.

Как Меган Фокс отговори на критиките, че е стисната

Защо обвиняват Меган Фокс, че е стисната

Актрисата отговаря на критиките

Миналата седмица актрисата качи горещи кадри в Instagram профила си, на които позира по бански и с много изрязана прозрачна черна рокля.

Другото впечатляващо в снимките, освен Меган Фокс, разбира се, е залезът, на фона на който е снимана тя от фотографа Сибел Леви, пише People.

С нов пост в Instagram актрисата ни показва още една нейна морска фотосесия, правена със Сибел Леви. Този път Меган не е по бански, но това изобщо не пречи да оценим сексапила ѝ.

Облечена в къса бяла рокля с тънки презрамки и за четирите кадъра, актрисата напомня на морска сирена. На първата снимка тя се е излегнала назад с извит гръб и широко разтворени ръце, а на втората е в почти същата поза, но вълна се е устремила към нея. Третият и четвъртият кадър също си приличат, но в по-близък план без думи ни оставя секси погледът на Меган Фокс.

"Предлагам уроци по сърф", пише закачливо тя в описанието към снимките от фотосесията, които вече имат над два милиона харесвания в Instagram.

Меган Фокс в прозрачна мокра рокля

Меган Фокс в прозрачна мокра рокля

Актрисата за пореден път нажежава страстите до червено

За наше разочарование на Меган Фокс едва ли ѝ остава време да дава уроци, но ако настина можехме да се учим да караме сърф от нея, сигурно щяхме да сме първи на опашката.