Преди дни стана ясно, че Меган Фокс и бившият й съпруг Брайън Остин Грийн най-сетне са финализирали развода си. А месеци преди това красивата актриса попадна в обятията на рокаджията Machine Gun Kelly.

Меган Фокс, Зоуи Кравиц, Чанинг Тейтъм, Рене Зелуегър, Кортни Кардашиян и неочакваните звездни двойки на 2021

Най-необичайните звездни двойки на 2021 г.

Очаква ли ни още някоя до края

Признаваме си, че първоначално тази двойка ни изглеждаше доста странна и смятахме, че всичко е въпрос само на химия и моментна страст, но двамата успяха да ни убедят, че помежду им има нещо повече. Затова и всички сме в очакване на следващата крачка, която ще предприемат.

Според източници, близки до Machine Gun Kelly, той е признал, че планира да предложи брак на половинката си.

След като търпеливо изчака официалния й развод, сега за него няма никаква пречка да я направи своя законна жена. И очевидно няма намерение да чака още дълго, предават от Entertainment Tonight.

Близките на музиканта споделят още, че двамата с Фокс са неразделни и буквално обсебени един от друг. А желанието на Machine Gun Kelly да коленичи пред нея се е увеличило още повече, след като близкият му приятел Травис Баркър наскоро се сгоди с Кортни Кардашиян.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и новите снимки от романтичното предложение за брак

Признанието на Кортни Кардашиян

Тези двамата май са много влюбени

Сигурни сме, че и това предложение няма да отсъства по оригиналност и романтика, както и че ще бъде нестандартно, каквито са и Меган и половинката й. Даже вече се размечтахме да я видим отново в булчинска рокля... но този път нищо чудно да е черна например.