Вероятно не само ние все още не можем да възприемем Меган Фокс и Machine Gun Kelly като двойка, но е факт, че са заедно. Факт също е, че помежду им има такава химия, че направо да те хване срам като им гледаш снимките. А сравненията между рок изпълнителя и бившия съпруг на актрисата са напълно излишни...

Midnight in the Switchgrass, Меган Фокс, Machine Gun Kelly и трейлър на филма с тяхно участие

Меган Фокс и Machine Gun Kelly са опасно близки

В трейлъра на Midnight in the Switchgrass

Последните слухове около провокативната двойка са, че са се сгодили тайно. За подобна стъпка все още няма потвърждение, но явно нещата отиват в тази посока.

На тези мисли ни навежда и новината, че Фокс и Колсън Бейкър (както е истинското му име) са си наели нов луксозен дом срещу 30 хиляди долара на месец.

Според информация на Daily Mail, влюбените са се спрели на току-що завършен комплекс в луксозен квартал на Лос Анджелис. Имението, в което ще се радват един на друг, има пет спални, пет бани, басейн, СПА център, баскетболно игрище и огромна тераса.

Освен основната къща, в имота с обща площ от 5300 кв.м има и още една допълнителна постройка, пригодена за персонал.

Брайън Остин Грийн, Шарна Бърджес и децата му с Меган Фокс

Брайън Остин Грийн с нов опит да ядоса Меган Фокс

Каква снимка публикува в Instagram

Наемането на имението е поредната стъпка, която влюбените предприемат малко след като отпразнуваха първата си годишнина заедно. Връзката им е всичко друго, но не и традиционна, затова определено можем да очакваме изненади от тях.