Никога и през ум не ни е минавало, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly могат да станат двойка. Но искрата между двамата е пламнала по време на снимките на Midnight in the Switchgrass.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и предизвикателната визия на актрисата на музикалните награди на Billboard

Предизвикателната визия на Меган Фокс

С Machine Gun Kelly знаят как да привличат внимание

Много се чудехме какво ли толкова са делили на снимачната площадка, че да се стигне дотук. Но след като видяхме трейлъра на филма, ни просветна.

Midnight in the Switchgrass е базиран на истинската история на серийния убиец от Тексас - Робърт Бенджамин. Фокс влиза в ролята на агент на ФБР Ребека Ломбарди и се опитва да разбие канал за трафик на жени, когато се натъква на брутален сериен убиец.

Това не е Machine Gun Kelly, но двамата имат една доста гореща сцена. От трейлъра виждаме как Ребека е под прикритие като проститутка и се натъква на Джон (Machine Gun Kelly). А когато отказва да се съблече, нещата ескалират.

Е, в крайна сметка Ребека понатупва здравата Джон, но това няма да ѝ помогне лесно да се добере до серийния убиец. Във филма ще видим и Брус Уилис, който пък ще влезе в ролята на партньора на Ребека - Карл. Премиерата на филма се очаква да бъде това лято.