В края на ноември миналата година Медоу Уокър отбеляза десетгодишнината от смъртта на покойния си баща Пол Уокър в Instagram, като качи видео от негов рожден ден. Актьорът загина на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа на 30 ноември 2013 г.

Медоу Уокър отбеляза годишнина на покойния си баща Пол Уокър

Тъжната годишнина на Пол Уокър

Как я отбеляза дъщеря му

През септември пък Медоу Уокър отбеляза и рождения му ден, също с пост в социалната мрежа. Към старата им обща снимка дъщерята на Пол Уокър написа: "Честит рожден ден на моя ангел-пазител. Благодаря ти за любовта, напътствията, приятелството, слънцето и за това, че ме отгледа да забелязвам цялата красота на света. Ти си най-нежната, скромна, щедра и грижовна душа, която познавам. Ти от малка ме научи винаги да се отнасям към всички с уважение, да правя добро и да се грижа за планетата."

От Instagram само преди броени дни научихме и какво друго се случва с 25-годишната Медоу Уокър в личен план. На стори, качено и в профила на съпруга ѝ Луис Торнтън-Алън, тя споделя, че двамата са се разделили.

Снимка 647779

Източник: GettyImages

"След три прекрасни години брак, се съгласихме да се разделим приятелски. Това наистина е единодушно решение и искрено се надяваме всеки да уважи желанието ни за уединение. Продължаваме да се обичаме и уважаваме един друг и ще продължим да се подкрепяме", се казва в изявлението.

Моделът и актриса Медоу Уокър и Луис Торнтън-Алън се ожениха през октомври 2021 г. на плаж в Доминиканската република, на церемония, на която присъстваха роднини и приятели, включително колегите на покойния ѝ баща Пол Уокър от "Бързи и яростни" Вин Дизел и Джордана Брустър.

Медоу Уокър, дъщерята на Пол Уокър, ще участва в "Бързи и яростни 10"

Изненадата, която дъщерята на Пол Уокър ни готви

Медоу Уокър става част от семейството

Двойката обяви годежа си през август 2021 г., а само месец преди това официално обявиха, че са заедно, с пост в Instagram, припомня People.