Тарзан, но без кожена препаска, се очертава като хит на дамските купони за 8 март, споре дразследване на вестник "Стандарт". Нарасналото търсене е довело и до логичен скок в цените за мъжки стриптийз на празника, които са ударили 300 лв.

"Работим на принципа ден година храни, задръстени сме от поръчки, всеки от нас трябва да огрее поне 5 места на 8 март", споделят от популярната в момента мъжка формация "Нео бойс" и признават, че са резервирани още от януари.

"За всяка дама трябва да има по нещо. На коя краченце, на коя ръчичка - няма да оставим незадоволени жени на светлия им празник.", е веруюто на еротичните танцьори.

На 50-те танцьори от столичния "Ноу лимитс" ще им се наложи да отскочат чак до Пловдив. "За други празници ходим из цялата страна, но за този сме толкова натоварени, че трябва да отказваме на мераклийките. Нямаме физическа възможност да мръднем по-далеч от Филибето", уточняват те и разкриват, че най-желани в момента са представленията с диваци и полицаи.

В същото време баровете с женски стриптийз намаляват цените на програмата си, стигайки до 50лв. за индивидуално представление. "Мъжете не трябва да бъдат пренебрегвани на този ден. Ние мислим за тяхната утеха", споделя пред вестника една от дамите в бранша.