Коледа безспорно е най-вълшебното време от годината. А как можеш да си го направиш още по-вълшебно, освен да го съчетаеш със сватбата си?

Актрисата и певица Майли Сайръс, която напоследък се позагуби от медийното пространство, стана звездата на тази Коледа благодарение на новината за тайната й венчавка с нейния дългогодишен любим Лиъм Хемсуърт. 10 години след запознанството си, двамата узакониха любовта си на 23 декември.

Първо дойде новината за сватбата, а след това и нейното потвърждение. Сайръс реши да ни остави в неведение навръх Коледа и едва преди няколко часа потвърди, че вече е омъжена жена, публикувайки няколко красиви, черно-бели снимки от церемонията в профилите си в социалните мрежи.

Снимка 397396

Освен това, в Twitter тя сподели кратко видео, в което танцува с булчинска рокля край коледна елха. Допълнителни коментари от нейна страна просто не са необходими, нали?! 

Няма как да не обърнем полагащото се внимание на визията на булката. Майли е избрала да бъде семпла и красива, залагайки на сатенена рокля в цвят шампанско и с голи рамене на Вивиан Уестууд. Цената й е 8600 долара, предава People.

Косата й е небрежно пусната назад, оформена в нежни къдрици. Гримът е сведен до минимум, а щастливата усмивка е най-добрият аксесоар за тази красива булка. Младоженецът е заложил на класическа визия и не е сбъркал с костюма си, комбиниран с бели кецове.

Венчавката се е състояла в Тенеси, родното място на Майли. Предварителните планове на младоженците да се врекат във вярност в своя дом в Малибу се провалиха заради горските пожари преди месеци, които унищожиха къщата им. Но след всяко зло идва и нещо добро...

И Майли Сайръс изгуби дома си

И Майли Сайръс изгуби дома си

Пострадал при пожарите в Калифорния

Съдейки по снимките, сватбата е била в тесен семеен и приятелски кръг, много романтична, много емоционална и много, много забавна. След споделянето на кадрите обаче, цели пет милиона последователи на Сайръс харесаха снимките й в булчинска рокля за няма и ден.