Майли Сайръс не е от хората, на които им върви в любовта. След развода с Лиъм Хемсуърт изпълнителката имаше връзка с Коди Симпсън, но и с него нещата не се получиха.

Хулиан Маркес, Майли Сайръс и как ММА боецът се обясни в любов на певицата

Кой се обясни в любов на Майли Сайръс

На Св. Валентин стават чудеса

В момента е сама (поне доколкото знаем), което означава, че пътят за всичките ѝ ухажори е свободен. От този факт пък се възползва Хулиан Маркес.

След като в събота, 13 февруари, Маркес успя да излезе от октагона като победител, той се възползва от преимуществото да даде интервю. И каза, че чака от 31 месеца, за да се добере до микрофона.

И сега, когато го е направил, иска да попита Майли Сайръс дали ще бъде неговата валентинка. И Майли се оказа съгласна, но с условието, че Маркес ще обръсне инициалите ѝ върху гърдите си.

Вместо да млъкне и просто да направи това, което Майли иска, той реши да се прави на остроумен. В профила си в Twitter написа, че е съгласен, но ако тя си татуира Cuban Missle Crisis (прякорът му в октагона) на корема - точно по подобие на 2Pac.

Според Insider обаче това е била стъпка в грешната посока, защото Майли Сайръс е публикувала стори в Instagram, на което е облечена само със суитшърт. Сторито идва и с посланието: "Това можеше да е твое, но си глупав".

Майли Сайръс, Супербоул 2021 и защо се разплака певицата

Сълзите на Майли Сайръс, които изненадаха всички

Не сме я виждали такава

Няма как да сме 100% сигурни, че е директно послание към Хулиан Маркес, но пък се връзва.