Преди да се ожени за Катрин Зита-Джоунс през 2000 г., Майкъл Дъглас има още един дълъг брак зад гърба си - този с Диандра Лукър, който продължава от 1977 г. до няколко месеца преди новата сватба за актьора.

Катрин Зита-Джоунс, въртенето на обръч и колко добре изглежда актрисата по бански

Катрин Зита-Джоунс е истински добра и в това

И e в супер форма

Разводът обаче му излиза доста солено, а една от договорките между вече бившите съпрузи е да имат възможност да ползват за по шест месеца в годината семейната вила в Майорка, която закупуват по време на брака.

През 2014 г. двамата решават да пуснат имота на пазара и да си поделят парите, но не получават подходяща оферта. А миналата година Лукър най-сетне взима решение да продаде своя дял, който Дъглас моментално купува.

"Шест месеца за всеки от нас не бяха много приятни за никого. Катрин е много щастлива тук, особено сега, когато не споделяме къщата с Диандра. Чувства се много по-удобно", не крие актьорът.

Майкъл Дъглас, дъщеря му Карис и неудобната ситуация, в която е изпадал актьорът

Неудобният момент на Майкъл Дъглас

Когато просто не знае какво да каже

По думите му, предишната ситуация с ваканционния дом в Майорка е била много "неудобна". А това лято Дъглас и Зита-Джоунс прекараха цели три месеца там, но вече се готвят да се връщат към обичайния си начин на живот, предава Daily Mail.