Най-секси мъжът на 2020 г. според People - актьорът Майкъл Б. Джордан, за първи път сподели с широката публика колко е щастлив с настоящата си любима. И по всичко личи, че отношенията им стават все по-сериозни.

Майкъл Б. Джордан, Лори Харви и романтичният жест на актьора за Свети Валентин

Майкъл Б. Джордан спечели Свети Валентин

На това му се казва романтична изненада

В момента 34-годишната звезда от "Черната пантера" има връзка с доведената дъщеря на прочутия американски писател и комик Стив Харви - 24-годишната Лори Харви.

През януари, само няколко месеца след като започват да се срещат, Джордан за първи път качва снимка на двамата в Instagram. "Отношенията им бързо станаха сериозни. Очевидно, не искат да са разделени", казва анонимен източник на People.

Майкъл Б. Джордан определено не е от най-активните звезди в социалните мрежи, и това продължава да е така. Затова и публикацията, с която официално дава глас на интимните си отношения с Лори, е сред най-"тиражираните" в медиите.

Актьорът коментира изненадващия пост с моментно състояние, в което просто е изпитал желание да сподели чувствата си, преди отново да се скрие от прожекторите. Казва, че е "изключително щастлив".

И вероятно е така, защото Джордан наскоро споделя как би кръстил бъдещите си деца в едноименното шоу на известната водеща Елън Дидженерис. И подозираме, че поводът да се повдигне темата отново е настоящата му половинка.

Майкъл Б. Джордан, Лори Харви и коя е жената до най-секси мъжа на 2020 г.

Коя е жената до най-секси мъжа на 2020

И признанието, което той получи за рождения си ден

Каквато и да е причината обаче, Майкъл Б. Джордан е категоричен, че няма да повтори грешката на родителите си - със сигурност ще изневери на семейната традиция и не би кръстил сина си, ако има такъв, на себе си.