Маги Уилър - актрисата, популярна най-вече с ролята си на Джанис от "Приятели", се изказа за своя колега и романтична половинка от сериала, Матю Пери, изключително ласкаво. Маги нарече актьора "смел", имайки предвид преживяванията, които той споделя в автобиографичната книга, която издаде наскоро.

Матю Пери, зависимостта му към алкохол и опиоиди и признанията му, че едва не е загубил живота си

Матю Пери разкрива цялата истина за себе си

Откровеното признание на актьора за проблемите му с наркотиците

Звездата от "Приятели" реши да разкрие пред целия свят дългогодишните си проблеми с алкохола и наркотиците в откровената книга "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо". В нея той описва доста трудни, дори ужасяващи моменти от живота си, сред които дори сблъсък със смъртта.

Точно това накара Маги да направи изказването си пред New York Post, добавяйки, че намира книгата на Матю изключително трудна за четене. Казва дори, че се учудва как той е успял да оцелее през годините на злоупотреба, буквално "в немислимото".

Снимка 604441

Източник: GettyImages

"Имаше толкова изумителни откровения за хилядите начини, по които Матю е страдал, докато се опитва да се справи със зависимостите си. И мисля, че е свършил страхотна работа, щом е успял. Гордея се с него и съм щастлива, че е тук, сред нас, че говори открито и дори написа книга. Така със сигурност ще помогне на много хора в подобно положение", добавя Маги.

Актрисата е категорична, че независимо през какво е преминавал Матю в личен план, той винаги е бил абсолютен професионалист на снимачната площадка. "Сега си давам сметка, че дори когато е бил на дъното, той винаги се появяваше за снимките на "Приятели" в целия си хумор, блясък и талант. Винаги е бил на 100%."

Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, "Приятели" и разкритията колко са получавали актьорите от сериала

По колко са получавали на епизод актьорите от "Приятели"

Матю Пери разкрива какви са били хонорарите им

Самият Матю наскоро разкри пред E! News колко е бил трогнат от публичната реакция към книгата му. Каза, че се е страхувал до известна степен да бъде толкова откровен, но и че е щастлив да помогне на хората, борещи се със зависимостите. А най-голямо удовлетворение е получил в момента, в който е разбрал, че след прочитането на книгата, петима души са се регистрирали в рехабилитационни центрове, при това още на следващия ден.