Специалният епизод "Приятели: Отново заедно" все още вълнува всички фенове на легендарния сериал. Покрай него обаче медиите се заинтересуваха и какво се случва с личния живот на актьорите. И изненада - Джоуи има дъщеря.

По-точно Мат Лебланк. 53-годишният актьор в момента не е обвързан, но между 2003 г. и 2006 г. е бил женен за Мелиса Макнайт. Резултатът от брака им е 16-годишната Марина Лебланк, за която актьорът не говори често.

Малко по-подробно за семейството си споделя в интервю за People от 2016 г., когато дъщеря му е на 12. Тогава признава, че интересите му в момента са "Риана и коне", защото това са любимите неща на Марина. И разкрива, че тя е "Момичето на татко".

В интервюто си за People Лебланк разказва и за двете по-големи деца на Мелиса от преден брак, които е отглеждал и продължава да приема като свои.

Лиса Кудроу, Джулиан Стърн и как актрисата от "Приятели" поздрави сина си

Колко е пораснало бебето на Фийби от "Приятели"

Какво се случва със сина на Лиса Кудроу

"Тайлър е на 25 и е тонрежисьор", казва актьорът през 2016 г. "Работи в звукозаписно студио. Дъщеря ми Джаклин завършва Технологичния университет във Флорида. Занимава се с дизайн - много се гордея с нея."