Няма как да не ни направи впечатление, че през известно време Марк Зукърбърг намира някакъв начин, по който да стане един от най-обсъжданите хора в социалните мрежи.

Предсватбените тържества на Анант Амбани и Радхика Мърчант - как Риана, Марк Зукърбърг, Бил Гейтс и Иванка Тръмп се забавляват заедно

130 частни самолета, 500 ястия и Риана на живо - лудото предсватбено тържество на сина на един от най-богатите хора в Азия

Три дни яли, пили и се веселили

Сега това отново се случи, но не милиардерът и основател на Facebook има основната вина за това. Миналата седмица Марк Зукърбърг публикува видео в профила си в Instagram, с което имаше за цел да обяви, че е пусната нова версия на изкуствения интелект на Meta.

Но не всички хора и негови последователи са се интересували най-много от казаното във видеото. А по-скоро от визията му. Майк Ръндъл е използвал способностите си във Photoshop, за да изреже снимка от видеото на Зукърбърг и да я обработи, пише People.

След намесата му виждаме една доста различна и секси версия на Марк Зукърбърг с брада. Визия, която се харесва на много хора в социалните мрежи, които смятат, че по този начин основателят на Facebook изглежда много секси и привлекателно.

Марк Зукърбърг и Koolau Ranch - какво ще има в един от най-големите домове, строени в САЩ

Луксът на раздора на Марк Зукърбърг

Защо критикуват милиардера за строежа на един от най-големите домове в САЩ

Като повечето коментари се обединяват около шеговития тон колко много може брадата да ти промени живота. Оказва се, че много хора първо са видели обработената снимка и просто са си помислили, че Марк Зукърбърг наистина вече изглежда по този начин. И са останали разочаровани, когато са разбрали, че брадата му е плод на обработка.