Преди няколко дни, на 4 юни, Мария Бакалова навърши 25 години. А с известно закъснение родната актриса сподели в профила си в Instagram как е преминал първият й рожден ден, след като целият свят научи името й покрай премиерата на "Борат 2" миналата есен.

Мария Бакалова, "Като за последно" и премиерата на филма с актрисата по кината

Мария Бакалова ще ни разсмее от големия екран

Този път не в компанията на Борат, а на родни актьори

Празникът на Бакалова е бил предимно на снимачната площадка. В момента тя снима зад океана трилъра Bodies, Bodies, Bodies и прекарва по-голямата част от времето си със своите колеги от продукцията.

И именно те се оказаха в основата на партито-изненада за българската актриса. В публикация в Instgram тя не скри емоциите си и каза, че това е най-страхотният рожден ден в живота ѝ, сърцето ѝ ще "експлодира" и просто е останала без думи от милия жест.

В кратко видео виждаме как няколко актриси, с които Бакалова си партнира в новия си филм, сред които и Амандла Стенбърг от "Игрите на глада", ѝ правят изненада с много балони, радостни викове и поздравления.

Българката призна още, че да срещне тези прекрасни момичета, с които не само работи, но и са станали приятелки, е най-големият ѝ подарък. "Всеки ден с вас е като рожден ден", пише емоционалната Мария.

А купонът за нея продължи и след работа, отново в компанията на любими приятелки. Бакалова, вече пременена в секси малка, черна рокля, позира в едно легло с четири дружки, с които сме сигурни, че също си е прекарала незабравимо.